László Vera

László Vera, személyi edző és pilates oktató vagyok. A személyi edzéssel több, mint tíz éve, a pilatessel pedig 2014 óta foglalkozom. Tanulmányaimat Finnországban végeztem és ott is éltem, dolgoztam a pandémia beköszöntéig. Edzésmódszereimet jelentősen  meghatározzák az Észak-Európában eltöltött évek. Alapvetően a sokoldalú, funkcionális fejlesztésben hiszek. Nem kell tehát egyvalamiből kiválónak lenned, inkább a sokrétű mozgásformáknak köszönhetőn a tested szolgáljon ki téged a lehető legtovább erőben, egészségben fájdalmak és deformitások nélkül. Az általam levezényelt pilates órák kezdő, középhaladó, illetve haladó szinten érhetőek el, minden esetben kiemelt hangsúlyt fektetve a gerinc egészséges mozgástartományainak megőrzésére, illetve a törzs tartóizmainak fejlesztésére. Otthon, munka előtt, után vagy akár hétvégén, saját időbeosztásodhoz és edzettségi szintedhez, aktuális kedvedhez mérten változatos órák közül válogathatsz. Mindez csak néhány kattintás.
Mottóm:
"A boldogság előfeltétele a testi fittség. Számomra a testi fittség azt jelenti, hogy kialakítunk és fenntartunk egy olyan egységet, melyben egy szép egyenletesen formált test és egy ép elme együtt képes lesz természetesen, könnyedén és kielégítően végrehajtani különféle napi feladataink sokaságát, mindezt magától értetődő lendület és vidámság közepette." (Joseph Pilates)

Milyen edzéseket tartok

Végzettség

> Testnevelés-egészségtan tanár, University of Jyväskylä, Finnország> Személyi edző, Fitness Academy of Finland> Somatic Pilates instruktor, Somatic Studio Helsinki> Teremedző, Fitness Academy of Finland> Kettlebell instruktor, Trainer4You Helsinki> Thor Functional Movement Trainer

László Vera edzései:

További edzések