GYIK

—-----------

Megújult a FITvideo! Amennyiben még a korábbi platformon regisztrált aktív előfizetéssel rendelkezel, kattints az “Előfizetés/Bejelentkezés” gombra, majd az “Elfelejtett Jelszó?” gombra. Ezután változtasd meg a jelszavad és máris használhatod az új rendszert!

Fontos: ha az eszközöd jelenlegi böngészőjében a korábbi FITvideo platformot is használtad, elképzelhető, hogy technikai problémákba ütközöl a belépés vagy jelszó igénylés során (pl. "Munkamenet lejárt" hibaoldal). Ebben az esetben javasoljuk, hogy töröld a böngésződ cookie-jait vagy használj másik böngészőt, esetleg a böngésződ inkognitó módját. Az optimális működés érdekében az oldalon a felugró ablakokat is engedélyezd - nem hirdetésekkel szeretnénk zavarni, csupán az új cookie beállítások elfogadásához szükséges.

Ha elakadsz a folyamat során, vagy bármilyen más problémát észlelsz, keress minket az info@fitvideo.hu e-mail címen!

—-------------

 

Regisztráció és belépés

 

Hogyan tudok regisztrálni az oldalon?

 1. Regisztrálni a fitvideo.hu főoldalán tudsz, a lila színű “Előfizetés/Belépés” gombra kattintva, vagy a jobb felső sarokban található legördülő menü “Regisztráció” menüpontjára kattintva.
 2. A regisztrációhoz add meg a beceneved, e-mail címed és egy jelszót (amely minimum 8 karakterből áll, tartalmaz kis- és nagybetűket, valamint számot is). Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amelyhez hozzá tudsz férni, mert erre a címre fogjuk küldeni a regisztrációhoz szükséges megerősítő linket. 
 3. A becenév, e-mail cím és jelszó megadása után a checkbox-ok kipipálásával fogadd el az Adatkezelési tájékoztatót és az Általános szerződési feltételeket. Amennyiben szeretnél különleges ajánlatokról értesülni, iratkozz fel a hírlevélre.
 4. Kattints a “Regisztráció” gombra. A regisztrációt követően megerősítő e-mail érkezik a megadott e-mail címedre. Lépj be az e-mail fiókodba, kattints az e-mailben található “Aktiválás” szóra, amely utána átirányít a FITvideo felületére.

 

Nem kaptam megerősítő e-mailt!

 1. Amennyiben nem kaptál megerősítő e-mailt a regisztráció után, javasoljuk, hogy ellenőrizd a “spam/levélszemét” mappát az e-mail fiókodban. Ha így sem találod az e-mailt, írj nekünk az info@fitvideo.hu email címre.

 

Hol szerkeszthetem az adataimat?

 1. Az adatok szerkesztése a “Profilom” menüpontban lehetséges. A fitvideo.hu főoldal jobb sarkában kattints a legördülő menüre, majd válaszd a “Profilom” menüpontot. Az adatok szerkesztéséhez kattints a mezőkbe. Ha megadtad az új adatokat, kattints a lentebb található “Adatok módosítása” gombra. A jelszó megadása csak akkor szükséges, ha a jelszavad is módosítani szeretnéd.

 

Cégként is regisztrálhatok az oldalra?

 1. Az oldalra csak természetes személyek regisztrálhatnak.

 

Előfizetés

 

Hogyan tudok előfizetést vásárolni?

 1. Regisztráció után a böngésző a fitvideo.hu/elofizetes oldalra irányít, ahol a számlázási adatok megadása és az online fizetésre vonatkozó feltételek elfogadása után a “Fizetés” gombra kattintva a rendszer átirányít a SimplePay fizetési oldalára.
 2. Ha már korábban regisztráltál és most előfizetni is szeretnél, akkor a FITvideo főoldalán kattints az “Előfizetés” gombra.
 3. A SimplePay oldalán kövesd a fizetésre vonatkozó utasításokat. Sikeres fizetés esetén az előfizetésed automatikusan aktiváljuk. Ettől kezdve korlátlanul hozzáférhetsz minden tartalomhoz.

 

Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?

 1. A FITvideo előfizetés minden hónapban automatikusan megújul. Az előfizetés lemondására vagy inaktiválására a fitvideo.hu főoldal jobb sarkában legördülő menüben található “Előfizetés” menüpontban van lehetőséged.

 

Milyen típusú előfizetések közül választhatok?

 1. Jelenleg egyféle, havidíjas csomagot kínálunk, amely korlátlan hozzáférést biztosít a FITvideo weboldal tartalmaihoz, úgy mint edzésvideók, rövid videók, podcastek, étrendek (hamarosan elérhető), valamint - a bizonyos időközönként elérhető - live edzések.

 

Mennyi videót tudok lejátszani az előfizetésemmel?

 1. A megújult FITvideo havidíjas rendszerben működik, így az előfizetéseddel korlátlanul minden tartalmat elérsz a weboldalon.

 

SZÉP kártyával tudok előfizetést vásárolni?

 1. Egyelőre a SZÉP Kártyás fizetés nem elérhető, azonban hamarosan erre is lesz lehetőség.

 

“Régi” FITvideo előfizető vagyok. Mi történik a régi előfizetésemmel?

 1. A FITvideo 2022 júliusában megújult. Az eddigi határozott idejű előfizetések helyébe automatikusan megújuló, havidíjas csomag lépett. Meglévő felhasználóinkat automatikusan átköltöztettük az új rendszerbe, és a meglévő előfizetéssel időben megegyező hozzáférést állítottunk be. Nincs más dolgod, csak az “Előfizetés/Belépés” gombra kattintani, majd új jelszót igényelni az “Elfelejtett Jelszó?” gombra kattintva, majd belépni a rendszerbe a már meglévő felhasználóneveddel és az új jelszavaddal. Ezzel a lépéssel automatikusan elfogadod az új Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót. Kérdés esetén keress minket az info@fitvideo.hu e-mail címen.

 

Ajánlósávok

 

Mik azok az ajánlósávok? Milyen szerepük van az oldalon?

 1. A különböző videós tartalmakat ajánlósávokba rendezve találjátok. Így könnyebben böngészhetitek a legújabb vagy legnépszerűbb edzéseket, egyszerűen megtalálhatjátok a podcast adásokat, vagy magazin tartalmakat.

 

Hozhatok létre saját ajánlósávot?

 1. Igen, az általad kedvelt videókból a rendszer automatikusan ajánlósávot generál.

 

Edzésvideók

 

Mi a szerepe az edzésvideók borítóképek színének?

 1. A különböző színek különböző edzéstípusokat jelölnek. Pl. az alakformáló edzéseket piros színnel, míg a funkcionális edzéseket világoskék színnel jelöljük.

 

Mit jelentenek a a borítóképeken elhelyezett súlyzó szimbólumok?

 1. A 2022-től forgatott edzésvideók nehézségi szintjeit a borítóképeken elhelyezett súlyzókkal jelöljük. 
   

1 súlyzó: alacsony intenzitású edzés, bárki számára elvégezhető

2 súlyzó: közepes intenzitású edzés, alapszintű edzettséget igényel 

3 súlyzó: magas intenzitású edzés, közepes erőnlét szükséges hozzá

 

Hogyan tudok keresni az edzésvideók között?

 1. Kattints a fitvideo.hu főoldal jobb felső sarkában található szívecskés nagyító ikonra, majd a “Keresés” menüpontban listázhatod az edzésvideókat “Típus”, “Nehézség”, valamint “Edző’ alapján.
 2. Amennyiben a keresésed nem eredményez találatot, akkor adj meg új feltételeket.

 

Edzésprogramok

 

Mik azok az edzésprogramok?

 1. Egy-egy cél könnyebb elérése érdekében egymásra épülő videókból álló programokat hoztunk létre. A programok útmutatást adnak az egyedi edzések között, és segítenek a hosszabb távú célok elérésben.
 2. Amennyiben határozott céllal érkeztél oldalunkra (például futás mellé keresel edzéseket), keresd tematikus programjainkat. Ez esetben nem kell gondolkodni azon, milyen edzéseket is válogass össze repertoárunkból, hisz ezt már megtettük helyetted.

 

FITcast podcast

 

Mik azok a FITvideo podcastek?

 1. A FITvideo podcastek hosszabb, rendszerint 50 - 60 perces beszélgetések edzés és egészséges életmód témában. A podcast adásainkat külön ajánlósávban találod a FITvideo oldalán.

 

Magazin tartalmak

 

Mik azok a Magazin tartalmak?

 1. A FITcast podcast elméleti ismeretanyagához igyekszünk gyakorlati útmutatót is nyújtani kiegészítő videós tartalmak formájában. Ezekben a rövid videókban közelebbről is megismerhetitek a podcast vendégek munkásságát.
   

Hol találom a Magazin tartalmakat?

 1. A magazin tartalmaink nagy része elérhető a FITvideo oldalon is ajánlósávba rendezve, míg egyes részeket közösségi felületeinken osztunk meg, pl.: YouTube, Facebook, Instagram, TikTok.

 

Élő edzések

 

Mi az az élő edzés?

 1. A FITvideo-n lehetőség van élőben is (valós időben) edzeni. Az élő edzések közben visszajelzést küldhettek nekünk, és kommunikálhattok az edzést tartó edzőkkel, illetve a többi a felhasználóval.
   

Hogyan tudok csatlakozni az élő edzésekhez?

 1. Az élő edzéseket általában a FITvideo Facebook oldalán vagy a FITvideo weboldal “Élő edzés” menüpontban éritek el.
   

Hogyan értesülhetek az élő edzések időpontjáról?

 1. Az élő edzéseink rendszerint Facebook oldalunkon, hírlevélben, és a weboldalunkon találhatók. A közösségi felületeinken legalább 1 héttel korábban értesülhettek az időpontokról.

 

Étrend (Hamarosan)

 

Hol érem el az étrendeket?

 1. A FITvideo oldalon folyamatosan megújuló egészséges receptek közül válogathattok, amelyet kiemelt partnerünk, az Alakorvoslás csapata állít össze Nektek. Az étrendeket a FITvideo weboldal “Étrend” menüpont alatt éritek el, továbbá a FITblogban szintén találtok étkezéssel kapcsolatos cikkeket, recepteket.

 

Hírlevél

 

Hogyan tudok feliratkozni a hírlevélre?

 1. A hírlevélre feliratkozni legegyszerűbben a regisztráció során tudsz, a megfelelő checkbox kipipálásával. Később ezt a “Profilom” aloldalon tudod megtenni, az “Adatok szerkesztése” címszó alatt. Ehhez azonban először  jelentkezz be, majd a fitvideo.hu főoldal jobb sarkában található legördülő menüben kattints a “Profilom” menüpontra.
   

Hogyan tudok leiratkozni a hírlevélről?

 1. A hírlevélről leiratkozni a “Profilom” aloldalon van lehetőséged. Ehhez azonban először  jelentkezz be, majd a fitvideo.hu főoldal jobb sarkában található legördülő menüben kattints a “Profilom” menüpontra.
 2. Amennyiben már kaptál hírlevelet, a hírlevél láblécében található “Leiratkozás” gombra kattintva is leiratkozhatsz.

 

Blog

 

Mi a FITvideo blog?

 1. A FITvideo blog aloldalon edzéssel és egészséges életmóddal kapcsolatos írásokat olvashattok.

 

Közösségi média

 

Mely közösségi felületeken tudom követni a FITvideo-t?

 1. Megtalálhatsz minket Facebookon, Instagramon, YouTube-on és a TikTok-on, ahol további hasznos és szórakoztató tartalmakat osztunk meg, továbbá értesítünk Benneteket az újdonságokról is, mint pl.: az élő edzések, táborok, illetve egyéb rendezvények időpontjai, helyszínei, stb.
   

Hol ismerkedhetek meg más FITvideo felhasználókkal?

 1. Várunk Benneteket a “40-en túl is fitten” Facebook csoportunkba, ahol lehetőségetek van kibeszélni egy-egy témát, illetve exkluzív tartalmakban is részesülhettek.

 

FITvideo a tv-ben

 

Okos tv-n is elérhető a FITvideo?

 1. Igen, egyszerűen csak írd be a televíziód böngészőjébe a www.fitvideo.hu címet, és használd ugyanúgy az oldalt, mint számítógépen, tableten vagy telefonon.
 2. Ha valamiért nem működne a weboldal a tv böngészőjében, nyisd meg a FITvideo-t a telefonodon, majd tükrözd a telefonod képernyőjét a tv-re

ha Samsung készüléked van: https://www.samsung.com/hu/support/mobile-devices/tukrozes-samsung-okostelefonrol-tv-re/

ha Apple készüléked van: https://support.apple.com/hu-hu/guide/iphone/iphd29858fd3/ios