Szőts István

Az aerobikkal egy kanári - szigeteki nyaralás alkalmával találkoztam, ahol ilyen típusú edzéseket tartottak és előfordult, hogy 100 főnél is többen mozogtunk, szórakoztunk együtt fergeteges hangulatban. Magával ragadott, hogy a prezenter milyen érzelmi töltést kap egy-egy ilyen alkalommal. Nem volt kérdés ott, abban a pillanatban a számomra: ezzel szeretnék foglalkozni!
Edzéseimbe nem csupán a szakmaiságot emeltem át és illesztettem be professzionális szinten, hanem ezt a hatalmas előnyt is, hogy micsoda öröm élményt adni az embereknek. Ezért gyakran előfordul, hogy táncolok, pörgök-forgok az edzéseimen, teszem azt, ami a szívemből szól.
Hiszem az edzés nem csupán a "leadandó kalóriákról" kell, hogy szóljon, hanem arról is, jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ellensúlyozzuk a hétköznapi stresszt mozgással, nevetéssel.
Az edzés repertoáromban a klasszikus aerobik mellett megtalálható a köredzés, kick-box, intervall és kardió edzés is. Széles palettán tudok mozgásanyagot szolgáltatni az egészséges életmód elkötelezett híveinek.
Az edzések alkalmával igyekszem minden fő izomcsoportot megdolgoztatni és közben természetesen gondoskodni a jó hangulatról is!
Mottóm: "Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha." (Goethe)

Milyen edzéseket tartok

Végzettség

Fitness Company aerobik sportedző és személyi edző

Szőts István edzései:

További edzések