Kovács Attila

A sport végig kísérte ez eddigi életemet. 7 év szertorna, 5 év labdarúgás, 4 év versenyaerobik, többszörös Magyar- és Nemzetközi Bajnoki és Európa Bajnoki cím után úgy éreztem, hogy nekem a testedzéssel kell foglalkoznom. Elvégeztem a testnevelő tanári egyetemet, szakedzői főiskolát, melyek után következtek a különböző képzések, csak hogy a legfontosabbakat említsem: CrossFit level1 edzői, kettlebell (RKC) edzői, súlyemelő edzői, funkcionális mozgásminta szűrő szakértői (FMS), trx edzői képzések, iskolák.
Közel negyed évszázada dolgozom edzőként, több, mint 10 évig egy neves fitneszklub szakmai vezetője voltam, jelenleg is head coach-a vagyok egy budai hivatalos CrossFit teremnek, a CrossFit Everybody-nak. Egy évtizede ismerkedtem meg a CrossFit edzésrendszerrel, azóta a CrossFit tematikája alapján képzem a tanítványaimat. Minden, ami nekem sport, azt megtaláltam benne. Gyerekkori szerelmem a szertorna, imádok súlyt emelni, kettlebellezni, olimpiai súlyt emelni, a kardió terhelés pedig nélkülözhetetlen.
Szeretem az állandó önfejlesztést, erőnövelést, a technika javítását, készségek fejlesztését, melyre az állandó alkalmazkodás és nem rutinedzések szükségesek.
Fontos számomra, hogy a tudásomat átadhassam a mozogni vágyóknak. Látom, ahogy fejlődnek, és emellett élvezik is, amit csinálnak. Hol izzadva, hol sírva, hol könnyeden, hol nevetve veszik a WOD-okat.
Jelenleg is több versenyzőm van open-masters kategóriában, illetve súlyemelésben, erőemelésben egyaránt.

Végzettség

> Testnevelő tanári szak – Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar> Szakedzői Szak – Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar> Súlyemelő edző> CrossFit Edző> RKC kettlebell instruktor> Egyéb szakmai képzettségek: a teljesség kedvéért, mert igen, mindegyiket elvégeztem és szakmai vezetőként, fontosnak tartom, hogy közelebbről is ismerjem a mindenkori trendeket és vendégeim edzésmunkájába és regenerációjába beillesszem az ott szerzett tudásanyagot is: TRX trainer, G-Flex Trainer, Body Art Trainer, FMS Szakértő, > TFTI – Aerobik edző > IWI - Személyi Edző, Spinning Instruktor)

Kovács Attila edzései:

További edzések