Szalka Andrea

1975. áprilisában születtem egy kisvárosban, Szentesen. A családom – mérnök édesapával és gyártáselőkészítő programozó édesanyával – inkább volt tudományos beállítottságú, mintsem sportos, valahogy azonban engem ez egyáltalán nem befolyásolt (bár majdnem
közgazdász lettem) és már pici koromban is az vonzott, ami aktivitás. Fára mászás, futás, tánc. Ez utóbbit versenyszerűen több, mint 10 évig űztem teljes szívvel, lélekkel és sok-sok szép eredménnyel. Magas osztályos táncosként, több első helyezéssel zártam ezt az időszakot, amit rögtön az aerobik követett.
Ez 2003-ban volt. Először csupán hobbi szinten, majd a szükséges iskolák elvégzése után
2004-ben hivatászszerűen. 2005-ben döntöttem úgy, szakmai tudásom mellett fizikai felkészültségemet is próbára teszem, így elindultam egy nagy megmérettetésen, melynek eredményeként a 12 órás aerobik maraton bajnoka lettem.
2008-ban az Év női aerobik előadója. 2011-ben ismét díjazott az év presentere egy kategóriájában, 2015-2017. években Közép- Európa egyik legnagyobb aerobik terem hálózatának vezetője voltam, mely karriert az anyaságra, majd kimondottan az online térre, az online edzéstartásra helyeztem.
Tíz éves versenytáncos múlttal, tizenöt éves edzői tapasztalattal a hazai aerobik rendezvények rendszeres szereplője vagyok. Az Iron System Hungary tulajdonosa, az Iron Workout és Hot Iron alapképzések vezetője, online újságok mozgás rovatainak, a Diéta & Fitnesz magazinnak az újságírója, korábban Béres Alexandra Súlykontroll programjának fitnesz koordinátora, aerobik- és személyi edző voltam és most A TE EDZŐD VAGYOK!
A kulcsa a sikereimnek pedig ez, mindent szívvel csinálni! Ennél fontosabb talán már csak az emberek jelenléte az életemben, az emberi kapcsolatok, de ezeket is magaménak tudhatom a munkám által.
A küldetésem egyértelműen az, észrevétlenül megszerettetni veletek a mozgást, a sportos életet, hogy életetek részévé és egészségetek, jó közérzetetek alapjává váljon, válhasson.

Végzettség

> Sportedző (aerobik szak)> Sportoktató (testépítés-fitnesz)> Iron Box edző> Hot Iron Instruktor> Hot Iron Cross Instruktor> Hot Iron Mastertrainer > Gymstick Carido & muscle> Gymstick Basic & Circuit> DeepWork trainer> DBands trainer

Szalka Andrea edzései:

További edzések